tirsdag 22. november 2011

Det var denne Remiksdagen da....

Nå begynner det å flaske seg og arrangementet ser ut til å gå av stabelen med brask og bram! Vi skal gjennomføre et mini redesign kurs med Charlotte Nilsen, kreativt gjenbruksverksted med de søteste jentene jeg har sett på lenge. Så blir det dans med den dramatiske tittelen: Kildesortering - om livet, døden, kjærligheten og optisk sortering. På bildet ser du Jenny som har skrevet og regissert oppsetningen. I tillegg danser hun selv.

Vi gleder oss til å vise fram vår arbeidsplass som vi mener (objektivt? Tja...) er den mest miljøbevisste bedriften i hele Tromsø. Det vi vet helt sikkert er at vi i alle fall er den største industriarbeidsplassen i Tromsø. Og alle er vi opptatte av å vår rolle som samfunnsbygger og det å være forbilde for andre.

Så hjemme hos oss tar vi kildesortering på alvor. Ikke noe unnasluntring og lettvinte løsninger der nei. Men dette gjør vi fordi vi vet at det nytter og at det enten blir nye materialer eller energi av søpla vår.

Men på denne Remiksdagen, da vi skal vise oss fram i all vår prakt, kan både voksne og barn få oppleve moderne avfallshåndtering. Barna kan prøvesitte i søppelbilen og se på skjermen at kamera følger søpla inn i bilens kammer. Og i tillegg skal vi ha fokus på gjenbruk, ombruk og redesign. Disse småjentene som skal arrangere kreativt gjenbruksverksted vil være til stede med saks, lim, tapeter, kartong osv. Her er et par eksempler på det de vil lage sammen med dem som ønsker tips til hvordan de kan lage julegavene selv.

Du er hjertelig velkommen til Ringveien 180 på Nordøya på lørdag kl 10-15. Se utvidet program her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar