torsdag 15. desember 2011

det var en mørk og stille aften....

... ja ikke så mørk da. Faktisk var det ganske fint ute. Jeg snakker om forrige lørdag. Jeg har vært litt småsyk i mange uker nå, et influensavirus som har herjet i kroppen. Heldigvis går det bedre nå. Men forrige lørdag ble det litt kjedelig å bare holde seg i ro. Jeg kjente på kroppen at det ikke var rom for større fysiske utskeielser, så det ble ingen trening eller trim. Men noe måtte jeg jo gjøre, så jeg dro innom noen bruktbutikker for å se hva de hadde nå før jul.

Og det må sies - nok en gang - jeg er imponert over hva folk kaster. Den ene bruktbutikken var så julepyntet at min lille eske med avlagt julepynt som jeg ikke har klart å kaste, ble bare småtterier og gammelt i forhold til det jeg fant her. Jeg tok ingen bilder, for jeg fikk en idè om at jeg skal lage bloggartikler fra bruktbutikkene i Tromsø på et senere tidspunkt (over jul).

Men jeg klarte selvsagt å handle på bruktbutikken på Kvaløysletta, RETO heter butikken og ligger like ved Ban Thai. Trodde den het RETRO, som hadde vært naturlig, men det viser seg at den bruktbutikken er mer enn en vanlig bruktbutikk. Reto er en internasjonal stiftelse/organisasjon for tidligere rusmisbrukere. Og i Tromsø driver dem gjenbruksbutikk. Og hva handlet jeg? Jo, jeg fant denne skåla (til 20 kr) som passer perfekt i mitt lille utstillingslokale på kontoret mitt. Minner om en mørk stormfull himmel synes jeg. Glasset ved siden av er kjøpt på gjenbruksbutikken her på huset. Den brukes som telys-lykt og skåla - tja, den passer til småkjeks til kaffepauser eller lignende.

Ha en fin dag videre folkens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar