torsdag 27. oktober 2011

Gjenbruksbutikken i Tromsø

Visste du at Remiks og Tromsprodukt samarbeider om en gjenbruksbutikk. Det hele startet da de ansatte på returstasjonen i Tromsdalen oppdaget at det ble kastet veldig mange gjenstander som helt klart hadde en gjenbruksverdi. Disse gjenstandene ble plukket ut av containerne og satt til siden i et teltlager. De ble deretter solgt/gitt bort til de som ønsket det. Etterhvert ble det så mange slike gjenstander at man besluttet å inngå samarbeid mellom Remiks og Tromsprodukt som hver for seg tar ansvar for mennesker og miljø.

Nå selges gamle møbler og saker og ting folk ikke trenger lengre på gjenbruksbutikken - eller miljøbutikken som Tromsprodukt kaller den. Og etterhvert kommer folk og leverer saker de ikke lengre trenger dit i stedenfor å kaste dem i søppelcontainerne. Og andre som trenger disse tingene kan kjøpe for en billig penge. Vinn-vinn kalles det i min verden!

Og for dem som ikke har skjønt det ennå - der kan du finne mange flotte skatter. I tiden fremover skal jeg og et par av jentene som jobber på gjenbruksbutikken samarbeide for å rette fokus på gjenbruk. Vi håper å engasjere dere der ute og finne nye gjenbruksmuligheter for både det ene og det andre. Så følg med, jeg kommer til å blogge litt om dette samarbeidet etterhver :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar